Sign in

close

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and will get a new account set up for you in no time.

Create an Account

Shopping cart

close
  • No products in the cart.

EraVault în Presă

Suntem încântați să fim prezenți în diverse publicații care subliniază aspectele distincte ale EraVault. Pentru orice întrebări de presă sau posibilități de parteneriat, vă invităm să ne contactați la adresa info@eravault.com.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră!

Peste 70% dintre ceasurile de lux comercializate de EraVault, boutique de ceasuri de lux, sunt Rolex, cu un preț sub 30.000 de euro. În topul celor mai tranzacționate modele se află Rolex Submariner, Rolex Datejust, Rolex GMT- Master II, Rolex Daytona..

EraVault oferă servicii de vânzare, achiziție și consignație pentru ceasuri de lux, dar și consiliere de specialitate celor pasionați de această industrie de nișă. Până la finalul lui 2024, compania vizează investiții de peste 1 milion de euro pentru dezvoltare..

Retailerul de ceasuri de lux EraVault și-a deschis primul magazin, în urma a unei investiții de peste 250.000 de euro, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net..

„Piața din România este în plină dezvoltare, evoluție evidentă mai ales după pandemie, când prețurile au atins niveluri record și investitorii au început să devină interesați să cumpere ceasuri..

Prin intermediul EraVault, pasionații de ceasuri de lux pot achiziționa modelul pe care și-l doresc pe bază de comandă individuală, dacă produsul nu se află în oferta companiei..

Dupa ce in martie 2022 cotatiile ceasurilor de lux au atins cel mai ridicat nivel din istorie pe piata secundara, preturile sunt acum aproape de minimul ultimilor doi ani. Unele modele Rolex, Patek Philippe si Audemars Piguet..

Scroll To TopScroll To Top