Sign in

close

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and will get a new account set up for you in no time.

Create an Account

Shopping cart

close
 • No products in the cart.

Vrei să vinzi un ceas de lux rar și ai nevoie de un serviciu profesional de consignație?

La EraVault îți oferim oportunitatea de a avea parte de o experiență deosebită de vânzare, punându-ți la dispoziție varianta consignației.

Contactează-ne acum Programează o întâlnire în showroom

Pentru cei care își doresc să beneficieze de serviciul de consignație pentru ceasul lor de lux alături de un partener de încredere.

Având în vedere că ai ajuns aici, cu siguranță știi că ceasurile de lux sunt mult mai mult decât un accesoriu vestimentar. Acestea au devenit adevărate obiecte de valoare, existând o piață tranzacționară cu randamente în creștere, ce atrage tot mai mulți investitori. Dacă simți că este momentul să te desparți de un ceas de lux din colecția ta, dar știi că este o piesă rar tranzacționată, îți putem garanta o experiență profesionistă a fiecărui pas implicat în acest proces, prin intermediul serviciului nostru de consignație.

Watch

Cum reușim să facem acest lucru?

Oferind servicii premium de consignație a ceasurilor, în condiții de maximă siguranță și doar prin intermediul consultanței personalizate.

Care sunt pașii concreți ai procesului?

 • Programare întâlnire

 • Evaluare ceas

 • Semnare contract

 • Promovare

 • Găsire cumpărător

 • Finalizare tranzacție

 • Programează o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri profesioniști.

  Pentru că dincolo de fiecare ceas există povestea unică a unui om, ne dorim să te asigurăm de profesionalism, începând colaborarea noastră prin intermediul unei discuții 1 la 1 cu un membru al echipei noastre.


  Poți programa întâlnirea completând formularul de mai jos
 • Experții noștri îți evaluează ceasul

  Experții noștri evaluatori vor analiza caracteristicile ceasului, dar și actele de proveniență, pentru a ne asigura de autenticitatea ceasului și a documentației. 
  Această etapă ne definește și ne diferențiază de competitori, întrucât noi alegem să colaborăm exclusiv cu clienții care ne pun la dispoziție documentele originale ale ceasului.
  NU acceptăm ceasuri contrafăcute sau replică și avem un sistem de expertiză bine pus la punct pentru a identifica astfel de piese, oricât de bine ar fi realizate. 

 • Vom semna un contract de consignație

  În funcție de rezultatul evaluării experților noștri, vom semna un contract de consignație, pentru o anumită perioadă specificată, prin care tu decizi să lași ceasul în posesia noastră cu scopul de a-i găsi un cumpărător. Toate detaliile contractuale și clauzele îți vor fi explicate în detaliu.

 • Promovarea ceasului tău

  Promovăm ceasul tău atât pe canalele noastre de Social Media, cât și către partenerii și clienții noștri.

 • Găsim un cumpărător pentru ceasul tău de lux

  În momentul în care găsim un cumpărător pentru piesa ta rară, te vom anunța asupra acestui aspect și îți vom comunica și prețul la care urmează să se facă tranzacția.
  Dacă toate condițiile sunt acceptate, vom proceda mai departe cu vânzarea.

 • Finalizarea tranzacției

  În momentul în care are loc plata, tu primești întreaga sumă aferentă contravalorii ceasului tău de lux, iar către noi se achită un anumit comision de intermediere, întrucât am facilitat vânzarea.

  Programează-te prin formular

Exemple de branduri de lux pe care le acceptăm

Rolex

Audemars Piguet

Patek Phillipe

Richard Mille

Vacheron Constantin

Cartier

Rolex

Rolex este considerat de departe cel mai cunoscut brand de ceasuri din lume, istoria sa începând în anul 1905.

Aceste ceasuri emblematice reușesc să îmbine perfect designul clasic cu tehnologia modernă. Astfel, caracterul deosebit este conferit de către aspectul atemporal și caracteristicile de ultimă oră. 

În 1926 brandul a creat una dintre cele mai importante invenții ale sale - primul ceas de mână rezistent la apă.  Iar în 1945 a fost lansat Datejust - primul model automatic care afișează data. 

Un ceas Rolex este asociat cu prestigiul celui care îl alege, fiind o reprezentare clară pentru succes și un statut înalt în societate. În plus, măiestria creației însoțită de durabilitatea acestui ceas de lux, îl transformă într-o emblemă a calității și inovației.

Audemars Piguet

Măiestria ceasurilor elvețiene este evidențiată cu siguranță de brandul Audemars Piguet fondat în 1875.

Atenția pentru detalii este menită să pună în valoare eleganța clasică, iar excelența este susținută de mecanismele revoluționare.

Colecția Royal Oak, lansată în 1972, a redefinit industria orologiei, lansând primul ceas sport de lux fabricat din oțel, proiectat de designerul Gerald Genta. Aspectul deosebit al ceasurilor din această colecție este dat de forma octogonală a carcasei, brățara integrată și cadranul emblematic, ea devenind în ultimii ani simbolul acestui brand.

Audemars Piguet are atracție către cei care apreciază cu precădere caracterul unic al ceasurilor finisate manual, lucrate cu o atenție sporită pentru fiecare detaliu.

Patek Phillipe

Brandul Patek Philippe se diferențiază prin exclusivitatea oferită, aducând pe piață o producție limitată de ceasuri de o complexitate aparte.

Creând cu măiestrie ceasuri de colecție, acest brand este considerat ca fiind pe podiumul industriei, având în vedere istoria, atenția la detalii și invențiile patentate. 

În 1976 a introdus pe piața ceasurilor de lux colecția Nautilus. Forma distinctă a ceasului atrage atenția, întrucât rama nu este nici rotundă, nici dreptunghiulară, ci este un octogon ale cărui laturi sunt curbate. 

Complexitatea mecanismelor face din colecția de ceasuri Patek Philippe una cu adevărat deosebită, destinată celor care apreciază tehnica tradițională, dar se bucură totodată de inovațiile contemporane.  Astfel, mulți colecționari  din întreaga lume își doresc cel puțin o piesă a acestui brand. 

Richard Mille

Design avangardist și inovație de ultim moment – acestea sunt atributele de bază ce definesc ceasurile de lux ale brandului Richard Mille, încă din 2001.

Performanța înaltă și aspectul special, diferit de al altor mărci similare, aduc în atenția iubitorului de ceasuri o meticulozitate deosebită și utilizarea tehnologiei avansate în execuție.

Renumite pentru durabilitatea lor, ceasurile Richard Mille sunt apreciate de nonconformiștii din întreaga lume. Fiind foarte rezistente la șocuri, ambasadorii brandului sunt sportivi de performanță din întreaga lume, printre care putem enumera Rafael Nadal - marele jucător de tenis și Bubba Watson - jucător de golf profesionist.

Datorită producției limitate, unele modele ale brandului se găsesc foarte greu, ele fiind căutate și râvnite de către colecționari.

Vacheron Constantin

Poziționându-se ca fiind cel mai vechi brand de ceasuri cu o istorie continuă încă din 1755, Vacheron Constantin formează alături de Audemars Piguet și Patek Phillipe, “Holy Trinity” a ceasurilor de lux.

Caracterizate de o linie fină și rafinată a designului, piesele din această colecție conferă un aer sofisticat celui care îl poartă, datorită eleganței atemporale ce definește acest brand.

Filosofia acestei mărci cu tradiție este să reușească să satisfacă gusturile celor pasionați și să le împlinească așteptările cunoscătorilor acestui domeniu, fiind recunoscută pentru invenții și atenția deosebită la detalii.

Printre personalitățile care au purtat piese ale acestui brand se numără Napoleon Bonaparte, Regina Maria a României și fostul președinte al Statelor Unite - Harry Truman.

Cartier

Încă din 1847 brandul Cartier definește lumea ceasurilor de lux prin eleganța și rafinamentul tipic franțuzesc.  Printr-o estetică unică, piesele de colecție ale acestei mărci reușesc să transcendă timpul și să fie de actualitate prin deschiderea către inovația continuă.

Istoria ne spune că acest brand este apreciat atât de către staruri și celebrități, dar și de către însuși familiile regale, accentuând astfel caracterul deosebit al clasicului și poziționarea sa ca și brand cunoscut la nivel mondial. 

Modele iconice precum Tank, Panthère sau Santos, născute din măiestria creatorilor reprezintă cu certitudine o carte de vizită pentru brandul Cartier. 

Watch

5 motive pentru care eviți să lași în consignație ceasul tău

Nu știi către cine să te îndrepți
Nu ai găsit un partener profesional pentru acest serviciu
Nu știi exact ce înseamnă acestui serviciu și ai nevoie de consultanță
Nu ai siguranța unei colaborări oneste

Programează-te prin formular

De ce să alegi EraVault pentru vânzarea ceasului tău de lux în regim de consignație?

Experiență unui serviciu de consignație exclusivist

Fiecare client este valoros și prețuim timpul lui și al nostru, așa că discuțiile și consultanța au loc doar în urma unei programări prealabile. Astfel, poți fi sigur că odată ce am stabilit o întâlnire, întreaga atenție a specialistului nostru este îndreptată către a identifica împreună cu tine cele mai bune soluții în ceea ce privește tranzacționarea transparentă a ceasului tău de lux.

Locație deosebită

Pentru că noi considerăm că tranzacționarea ceasurilor de lux este o activitate ce necesită un grad ridicat de profesionalism, am decis să nu avem un birou stradal. Astfel, dorim să-ți punem la dispoziție un mediu plăcut și să-ți asigurăm cadrul ideal pentru a purta discuții de calitate, activitatea noastră desfășurându-se în întregime într-o clădire de birouri, un spațiu special amenajat pentru confortul tău în calitate de client.

Consultanță personalizată

Înainte de a lua decizia de a-ți lăsa ceasul în consignație, vei avea parte de o consultanță de specialitate cu un expert din domeniul ceasurilor de lux. 
Astfel, te susținem în a lua cea mai bună decizie privind ceasul tău de colecție pentru a ne asigura că totul decurge conform valorilor și dorințelor tale.  
Totodată,  vei avea parte de un cadru profesional și sigur al discuției precum și de respectarea confidențialității ce se impune.

Profesionalism de la A la Z

De la primul contact cu tine și până la momentul în care finalizăm colaborarea, te asigurăm că totul va fi la cel mai înalt nivel de profesionalism.
Însăși decizia noastră de a accepta doar ceasurile ce dețin documentația originală de proveniență, ne determină să lucrăm doar la standarde înalte și să-ți punem la dispoziție servicii excelente de consultanță, evaluare și păstrare în consignație a ceasului tău.

Parteneriat de încredere

Cu siguranță atunci când decizi să te desparți de un ceas de lux din colecția ta nu îți dorești să ai de-a face cu amatori în această industrie sau să stai de vorbă cu oameni care nu înțeleg cu adevărat valoarea din spatele prețului. Tocmai din acest motiv, la EraVault îți garantăm prin toate cele de mai sus că ne asumăm un nivel maxim de integritate și corectitudine în modul în care te tratăm ca și client, astfel încât tu să simți cu adevărat siguranța încheieri unui parteneriat de încredere.

Completează chiar acum formularul de contact

Completează acum
Watch

Cine sunt clienții noștri?

Persoane care dețin un ceas de colecție mai greu vandabil și doresc să îl valorifice.

De ce să-ți lași ceasul de lux în consignație?

Motivele pot fi diverse și desigur diferite pentru fiecare dintre clienții care apelează la serviciile noastre. 

Cele mai întâlnite fiind:

 • Dorința de a-și achiziționa un alt ceas, cu alte caracteristici sau de la un brand diferit pentru diversificarea colecției
 • Nu mai poartă ceasul respectiv și își doresc să-l valorifice într-un alt mod
 • Conștientizarea faptului că șansele de a găsi un cumpărător la un moment dat cresc considerabi
 • Ce spun cei care au ales să colaboreze cu noi?

  Am fost in showroom, identitatea lor, brand-ul, felul in care isi trateaza clientii - foarte profesional si vestic. Se vede ca au planuri mari, sediul este pe masura. As spune ca cine se respecta pe sine, isi respecta cu adevarat si clientii

  Adrian

  ★★★★★

  Foarte profesioniști !!! Recomand cu mare încredere !! 🙏🏻👍

  Bogdan

  ★★★★★

  Locatie si birou de nota 10 cu felicitari!

  Stefania

  ★★★★★

  Am avut o experiență fantastică la acest magazin de ceasuri! Biroul a fost elegant, locația convenabilă și personalul incredibil de util⌚👌

  Tudor

  ★★★★★

  Am avut o experiență fantastică la acest magazin de ceasuri! Biroul a fost elegant, locația convenabilă și personalul incredibil de util⌚👌

  Roxana

  ★★★★★

  Au un sediu foarte dragut si serviciile pe masura.

  Adrian

  ★★★★★

  Conform testimonialelor clienților noștri de mai sus, se poate observa că la EraVault nu doar spunem că suntem profesioniști în oferirea serviciilor de achiziție ale ceasurilor de lux, dar și acționăm în consecință.

  Locația, sediul biroul, modul în care ne tratăm clienții și expertiza de care dau dovadă consultanții noștri sunt foarte apreciate și sunt dovezi clare ale modului unic și transparent în care reușim să ne poziționăm pe piața de tranzacționare a ceasurilor de lux.

  Programează și tu o discuție chiar acum și asigură-ți o experiență exclusivistă!

  Programează-te acum

  Colaborarea cu EraVault este pentru tine dacă

  ✓ Ți-ai propus să vinzi un ceas de lux mai rar tranzacționat

  ✓ Te gândești să-ți lași ceasul în consignație la o firmă de încredere

  ✓ Îți dorești să fii tratat cu un grad ridicat de profesionalism

  ✓ Ai nevoie de consultanță personalizată

  ✓ Vrei respect și confidențialitate

  ✓ Îți dorești o ofertă de preț competitivă

  Segmentul second-hand al pieţei de ceasurilor de lux va înregistra o creştere de 75% până în 2030, conform unui studiu realizat de firma de consultanţă Deloitte.
  Acest lucru se întâmplă datorită segmentului tânăr al cumpărătorilor care vor alimenta această tendinţă, celor tradiționali alăturându-se acum și cei din generația Generaţia Z şi Milenials, care vor tranzacționa astfel de bunuri cu o mai mare fluiditate.

  Așadar, dacă vrei să-ți vinzi ceasul de lux în siguranță și fără riscuri, programează chiar acum o discuție

  Programează-te acum
  "Un ceas poate spune atât de multe despre tine. Îți poate exprima personalitatea, stilul de viață și gusturile." - Garrett James

  Singurul lucru care ne determină unicitatea este constituit de deciziile noastre, prin ele ne creăm viitorul.
  Și tu poți alege să beneficiezi de serviciul nostru de consignație și să-și lași ceasul pe mâini bune, alături de echipa noastră de experți pasionați de această lume.

  Ce rost are să te expui unor riscuri inutile, când împreună cu noi poți avea parte de o experiență așa cum meriți?

  Beneficiile colaborării cu EraVault

  ✓ Ai parte de servicii premium

  ✓ Profesionalism și transparență față de tine

  ✓ Îți oferim consultanță personalizată

  ✓ Vom purta discuția într-un sediu elegant

  ✓ Vei primi servicii transparente de consignație pentru ceasul tău de lux

  Completează formularul de contact

  Scroll To TopScroll To Top