Sign in

close

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and will get a new account set up for you in no time.

Create an Account

Shopping cart

close
 • No products in the cart.

Vrei să vinzi un ceas de lux sau o întreagă colecție într-un mod rapid și sigur?

La EraVault îți oferim oportunitatea de a avea parte de o experiență de vânzare deosebită. 

Contactează-ne acum Programează o întâlnire în showroom


 

Pentru cei care își doresc să-și valorifice ceasul de lux alături de un partener de încredere

Având în vedere că ai ajuns aici, cu siguranță știi că ceasurile reprezintă mai mult decât simple accesorii vestimentare. Acestea au devenit adevărate obiecte de valoare într-o piață tranzacționară în creștere.  
Dacă simți că este momentul să te desparți de o piesă de valoare din colecția ta de ceasuri, îți putem garanta o experiență profesionistă a fiecărui pas implicat în acest proces.

Watch

Cum reușim să facem acest lucru?

Oferind servicii premium de achiziție a ceasurilor, în condiții de maximă siguranță și doar prin intermediul consultanței personalizate.

Care sunt pașii concreți ai procesului?

1

Programează o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri profesioniști.

Pentru că dincolo de fiecare ceas există povestea unică a unui om, ne dorim să te asigurăm de profesionalism, începând colaborarea noastră prin intermediul unei discuții 1 la 1 cu un membru al echipei noastre.


Programează-te prin formular

2

Experții noștri îți evaluează ceasul

Experții noștri evaluatori vor analiza caracteristicile ceasului, dar și actele de proveniență, pentru a ne asigura de autenticitatea ceasului și a documentației. 

Această etapă ne definește și ne diferențiază de competitori, întrucât noi alegem să colaborăm exclusiv cu clienții care ne pun la dispoziție documentele originale ale ceasului.

NU acceptăm ceasuri contrafăcute sau replică și avem un sistem de expertiză bine pus la punct pentru a identifica astfel de piese, oricât de bine ar fi realizate.

3

Îți vom face o ofertă de preț

În funcție de rezultatul evaluării și luând în calcul condițiile de piață, vei primi o cotație pentru ceasul tău.

4

Are loc vânzarea efectivă către noi

În momentul în care accepți oferta noastră, se va realiza predarea ceasului și plata către tine a contravalorii acestuia, bineînțeles în baza unui contract semnat de ambele părți.

Brandurile cel mai frecvent tranzacționate de noi

Rolex este considerat de departe cel mai cunoscut brand de ceasuri din lume, istoria sa începând în anul 1905.

Aceste ceasuri emblematice reușesc să îmbine perfect designul clasic cu tehnologia modernă. Astfel, caracterul deosebit este conferit de către aspectul atemporal și caracteristicile de ultimă oră. 

În 1926 brandul a creat una dintre cele mai importante invenții ale sale - primul ceas de mână rezistent la apă.  Iar în 1945 a fost lansat Datejust - primul model automatic care afișează data. 

Un ceas Rolex este asociat cu prestigiul celui care îl alege, fiind o reprezentare clară pentru succes și un statut înalt în societate. În plus, măiestria creației însoțită de durabilitatea acestui ceas de lux, îl transformă într-o emblemă a calității și inovației.

Măiestria ceasurilor elvețiene este evidențiată cu siguranță de brandul Audemars Piguet fondat în 1875.

Atenția pentru detalii este menită să pună în valoare eleganța clasică, iar excelența este susținută de mecanismele revoluționare.

Colecția Royal Oak, lansată în 1972, a redefinit industria orologiei, lansând primul ceas sport de lux fabricat din oțel, proiectat de designerul Gerald Genta. Aspectul deosebit al ceasurilor din această colecție este dat de forma octogonală a carcasei, brățara integrată și cadranul emblematic, ea devenind în ultimii ani simbolul acestui brand.

Audemars Piguet are atracție către cei care apreciază cu precădere caracterul unic al ceasurilor finisate manual, lucrate cu o atenție sporită pentru fiecare detaliu.

Brandul Patek Philippe se diferențiază prin exclusivitatea oferită, aducând pe piață o producție limitată de ceasuri de o complexitate aparte.

Creând cu măiestrie ceasuri de colecție, acest brand este considerat ca fiind pe podiumul industriei, având în vedere istoria, atenția la detalii și invențiile patentate. 

În 1976 a introdus pe piața ceasurilor de lux colecția Nautilus. Forma distinctă a ceasului atrage atenția, întrucât rama nu este nici rotundă, nici dreptunghiulară, ci este un octogon ale cărui laturi sunt curbate. 

Complexitatea mecanismelor face din colecția de ceasuri Patek Philippe una cu adevărat deosebită, destinată celor care apreciază tehnica tradițională, dar se bucură totodată de inovațiile contemporane.  Astfel, mulți colecționari  din întreaga lume își doresc cel puțin o piesă a acestui brand. 

Design avangardist și inovație de ultim moment – acestea sunt atributele de bază ce definesc ceasurile de lux ale brandului Richard Mille, încă din 2001.

Performanța înaltă și aspectul special, diferit de al altor mărci similare, aduc în atenția iubitorului de ceasuri o meticulozitate deosebită și utilizarea tehnologiei avansate în execuție.

Renumite pentru durabilitatea lor, ceasurile Richard Mille sunt apreciate de nonconformiștii din întreaga lume. Fiind foarte rezistente la șocuri, ambasadorii brandului sunt sportivi de performanță din întreaga lume, printre care putem enumera Rafael Nadal - marele jucător de tenis și Bubba Watson - jucător de golf profesionist.

Datorită producției limitate, unele modele ale brandului se găsesc foarte greu, ele fiind căutate și râvnite de către colecționari.

Poziționându-se ca fiind cel mai vechi brand de ceasuri cu o istorie continuă încă din 1755, Vacheron Constantin formează alături de Audemars Piguet și Patek Phillipe, “Holy Trinity” a ceasurilor de lux.

Caracterizate de o linie fină și rafinată a designului, piesele din această colecție conferă un aer sofisticat celui care îl poartă, datorită eleganței atemporale ce definește acest brand.

Filosofia acestei mărci cu tradiție este să reușească să satisfacă gusturile celor pasionați și să le împlinească așteptările cunoscătorilor acestui domeniu, fiind recunoscută pentru invenții și atenția deosebită la detalii.

Printre personalitățile care au purtat piese ale acestui brand se numără Napoleon Bonaparte, Regina Maria a României și fostul președinte al Statelor Unite - Harry Truman.

Încă din 1847 brandul Cartier definește lumea ceasurilor de lux prin eleganța și rafinamentul tipic franțuzesc.  Printr-o estetică unică, piesele de colecție ale acestei mărci reușesc să transcendă timpul și să fie de actualitate prin deschiderea către inovația continuă.

Istoria ne spune că acest brand este apreciat atât de către staruri și celebrități, dar și de către însuși familiile regale, accentuând astfel caracterul deosebit al clasicului și poziționarea sa ca și brand cunoscut la nivel mondial. 

Modele iconice precum Tank, Panthère sau Santos, născute din măiestria creatorilor reprezintă cu certitudine o carte de vizită pentru brandul Cartier. 

Watch

5 motive pentru care amâni achiziția unui nou ceas

Nu știi către cine să te îndrepți
Nu ești încă decis asupra mărcii sau modelului și ai nevoie de consultanță
Nu ai încredere în originalitatea ceasurilor comercializate
Nu ai găsit un partener profesionist pentru acest proces

Programează-te prin formular

De ce să alegi EraVault pentru vânzarea ceasului tău de lux?

Experiență de vânzare exclusivistă

Fiecare client este valoros și prețuim timpul lui și al nostru, așa că discuțiile și consultanța au loc doar în urma unei programări prealabile. Astfel, poți fi sigur că odată ce am stabilit o întâlnire, întreaga atenție a specialistului nostru este îndreptată către a identifica împreună cu tine cele mai bune soluții în ceea ce privește tranzacționarea transparentă a ceasului tău de lux.

Locație deosebită

Pentru că noi considerăm că tranzacționarea ceasurilor de lux este o activitate ce necesită un grad ridicat de profesionalism, am decis să nu avem un birou stradal. Astfel, dorim să-ți punem la dispoziție un mediu plăcut și să-ți asigurăm cadrul ideal pentru a purta discuții de calitate, activitatea noastră desfășurându-se în întregime într-o clădire de birouri, un spațiu special amenajat pentru confortul tău în calitate de client.

Consultanță personalizată

Înainte de a face o ofertă de preț, vei avea parte de o consultanță de specialitate cu un expert din domeniul ceasurilor de lux. 
Astfel, te susținem în a lua cea mai bună decizie privind ceasul pe care dorești să-l vinzi către noi, pentru a ne asigura că totul decurge conform valorilor și dorințelor tale.  
Totodată, vei avea parte de un cadru agreabil al discuției precum și de respectarea confidențialității ce se impune.

Profesionalism de la A la Z

De la primul contact cu tine și până la momentul în care îți achităm contravaloarea ceasului vândut către noi, te asigurăm că totul se va întâmpla la cel mai înalt nivel de profesionalism. Însăși decizia noastră de a accepta doar ceasurile ce dețin documentația originală de proveniență, ne determină să lucrăm doar la standarde înalte și să-ți punem la dispoziție servicii excelente de consultanță, evaluare, ofertare și plată.

Parteneriat de încredere

Cu siguranță atunci când decizi să te desparți de un ceas de lux din colecția ta nu îți dorești să ai de-a face cu amatori în această industrie sau să stai de vorbă cu oameni care nu înțeleg cu adevărat valoarea din spatele prețului. Tocmai din acest motiv, la EraVault îți garantăm prin toate cele de mai sus că ne asumăm un nivel maxim de integritate și corectitudine în modul în care te tratăm ca și client, astfel încât tu să simți cu adevărat siguranța încheieri unui parteneriat de încredere.

Completează chiar acum formularul de contact

Completează acum
Watch

Cine sunt clienții noștri?

Persoane interesate de ceasuri care își doresc să achiziționeze noi piese de colecție din această categorie.

De ce să-ți vinzi ceasul de lux?

Motivele pot fi diverse și desigur diferite pentru fiecare dintre clienții care apelează la serviciile noastre. 

Cele mai întâlnite fiind:

 • Dorința de a-și achiziționa un alt ceas, cu alte caracteristici sau de la un brand diferit pentru diversificarea colecției
 • Nevoia de a valorifica ceasul pentru o sumă de bani necesară în viața ta în acest moment pentru alte priorități
 • Dorința de a face investiții într-un alt domeniu
 • Ce spun cei care au ales să colaboreze cu noi?

  Am fost in showroom, identitatea lor, brand-ul, felul in care isi trateaza clientii - foarte profesional si vestic. Se vede ca au planuri mari, sediul este pe masura. As spune ca cine se respecta pe sine, isi respecta cu adevarat si clientii

  Adrian

  ★★★★★

  Au un sediu foarte dragut si serviciile pe masura.

  Adrian

  ★★★★★

  Locatie si birou de nota 10 cu felicitari!

  Stefania

  ★★★★★

  Am avut o experiență fantastică la acest magazin de ceasuri! Biroul a fost elegant, locația convenabilă și personalul incredibil de util⌚👌

  Roxana

  ★★★★★

  Am avut o experiență fantastică la acest magazin de ceasuri! Biroul a fost elegant, locația convenabilă și personalul incredibil de util⌚👌

  Tudor

  ★★★★★

  Foarte profesioniști !!! Recomand cu mare încredere !! 🙏🏻👍

  Bogdan

  ★★★★★

  Conform testimonialelor clienților noștri de mai sus, se poate observa că la EraVault nu doar spunem că suntem profesioniști în oferirea serviciilor de achiziție ale ceasurilor de lux, dar și acționăm în consecință.
  Locația, sediul biroul, modul în care ne tratăm clienții și expertiza de care dau dovadă consultanții noștri sunt foarte apreciate și sunt dovezi clare ale modului unic și transparent în care reușim să ne poziționăm pe piața de tranzacționare a ceasurilor de lux.

  Programează și tu o discuție chiar acum și asigură-ți o experiență exclusivistă!

  Programează-te acum

  Colaborarea cu EraVault este pentru tine dacă

  ✓ Ai în plan vânzarea unui ceas de lux

  ✓ Îți dorești o ofertă de preț onorabilă

  ✓ Ai nevoie de consultanță personalizată

  ✓ Vrei respect și confidențialitate

  ✓ Îți dorești o ofertă de preț competitivă

  Segmentul second-hand al pieţei de ceasurilor de lux va înregistra o creştere de 75% până în 2030, conform unui studiu realizat de firma de consultanţă Deloitte.
  Acest lucru se întâmplă datorită segmentului tânăr al cumpărătorilor care vor alimenta această tendinţă, celor tradiționali alăturându-se acum și cei din generația Generaţia Z şi Milenials, care vor tranzacționa astfel de bunuri cu o mai mare fluiditate.

  Așadar, dacă vrei să-ți vinzi ceasul de lux în siguranță și fără riscuri, programează chiar acum o discuție

  Programează-te acum
  "Un ceas poate spune atât de multe despre tine. Îți poate exprima personalitatea, stilul de viață și gusturile." - Garrett James

  Singurul lucru care ne determină unicitatea este constituit de deciziile noastre, prin ele ne creăm viitorul.
  Și tu poți alege să-ți valorifici ceasul alături de echipa noastră de experți pasionați de acest domeniu.

  Ce rost are să te expui unor riscuri inutile, când împreună cu noi poți avea parte de o experiență așa cum meriți?

  Beneficiile colaborării cu EraVault

  ✓ Ai parte de servicii premium

  ✓ Profesionalism și transparență față de tine

  ✓ Îți oferim consultanță personalizată

  ✓ Vom purta discuția într-un sediu elegant

  ✓ Vei primi o ofertă competitivă 

  Completează formularul de contact

  și unul din consultanții noștri te vor contacta în cel mai scurt timp

  Scroll To TopScroll To Top