Conectare

închide

Înregistrarea pe acest site vă permite să accesați starea și istoricul comenzii dvs. Doar completați câmpurile de mai jos și veți primi un cont nou configurat pentru dvs. în cel mai scurt timp.

Creați un cont

Cărucior de cumpărături

închide
 • Nu există produse în coș.

Toate ceasurile EraVault sunt autentice

Comercializăm doar ceasuri ce dețin documentația originală de proveniență

La EraVault îți oferim oportunitatea de a avea parte de o experiență deosebită de cumpărare.

Contactează-ne acum Programează o întâlnire în showroom

Pentru cei care își doresc să-și valorifice ceasul de lux alături de un partener de încredere

Având în vedere că ai ajuns aici, cu siguranță știi că ceasurile reprezintă mai mult decât simple accesorii vestimentare. Acestea au devenit adevărate obiecte de valoare, existând o piață tranzacționară în creștere.  

Dacă simți că este momentul să adaugi o piesă de valoare în colecția ta de ceasuri, îți putem garanta o experiență profesionistă a fiecărui pas implicat în acest proces.

Watch

Cum reușim să facem acest lucru?

Oferind servicii premium de vânzare a ceasurilor de lux,condiții de maximă siguranță și doar prin intermediul consultanței personalizate.

Care sunt pașii concreți ai procesului?

Programează o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri profesioniști.

Pentru că dincolo de dorința de a avea un ceas există povestea unică a unui om, ne dorim să te asigurăm de profesionalism, începând colaborarea noastră prin intermediul unei discuții 1 la 1 cu un membru al echipei noastre.


Poți programa întâlnirea completând formularul de mai jos

Experții noștri îți evaluează nevoile

Experții noștri vor analiza alături de tine dorințele și nevoile tale în ceea ce privește viitorul tău ceas de colecție pentru a decide în cunoștință de cauză ce brand și model se îmbină cel mai bine stilului tău personal.

Această etapă ne definește și ne diferențiază de competitori, întrucât alegem să colaborăm doar în urma unei astfel de consultanțe personalizate, astfel încât tu să te bucuri cât mai mult de investiția pe care urmează să o realizezi.

Îți prezentăm ceasul potrivit și prețul

Odată ce alegerea a fost făcută, îți prezentăm în detaliu caracteristicile ceasurilor ideale pentru tine și cotația de preț pentru acestea.

În această etapă poți sta liniștit privind originalitatea ceasurilor, întrucât NU acceptăm ceasuri contrafăcute sau replică și avem un sistem de expertiză bine pus la punct pentru a identifica astfel de piese, oricât de bine ar fi realizate.

Realizăm comanda ceasului dorit dacă nu îl avem pe stoc

Cauți un anumit model de ceas din categoria de lux și nu îl găsești disponibil pentru a-l cumpăra?

Atunci alături de noi vei găsi soluția.

Pentru că ne dorim să îți oferim servicii complete, în cazul în care nu avem ceasul pe care tu îl cauți, avem posibilitatea de a-l comanda și de a intra în posesia lui în doar câteva zile.

Are loc achiziția efectivă a ceasului tău

În momentul în care ești de acord cu prețul și decizi achiziția ceasului tău de lux, va avea loc predarea ceasului și plata contravalorii acestuia, bineînțeles în baza unui contract semnat de ambele părți.

Primești garanție 1 an

Odată cu achiziția unui ceas de lux de la noi, primești cadou și un certificat de garanție valabil un an. Această garanție oferită se acordă pentru mecanism.

Exemple de branduri de lux pe care le comercializăm

Rolex este considerat de departe cel mai cunoscut brand de ceasuri din lume, istoria sa începând în anul 1905.

Aceste ceasuri emblematice reușesc să îmbine perfect designul clasic cu tehnologia modernă. Astfel, caracterul deosebit este conferit de către aspectul atemporal și caracteristicile de ultimă oră. 

În 1926 brandul a creat una dintre cele mai importante invenții ale sale - primul ceas de mână rezistent la apă.  Iar în 1945 a fost lansat Datejust - primul model automatic care afișează data. 

Un ceas Rolex este asociat cu prestigiul celui care îl alege, fiind o reprezentare clară pentru succes și un statut înalt în societate. În plus, măiestria creației însoțită de durabilitatea acestui ceas de lux, îl transformă într-o emblemă a calității și inovației.

Măiestria ceasurilor elvețiene este evidențiată cu siguranță de brandul Audemars Piguet fondat în 1875.

Atenția pentru detalii este menită să pună în valoare eleganța clasică, iar excelența este susținută de mecanismele revoluționare.

Colecția Royal Oak, lansată în 1972, a redefinit industria orologiei, lansând primul ceas sport de lux fabricat din oțel, proiectat de designerul Gerald Genta. Aspectul deosebit al ceasurilor din această colecție este dat de forma octogonală a carcasei, brățara integrată și cadranul emblematic, ea devenind în ultimii ani simbolul acestui brand.

Audemars Piguet are atracție către cei care apreciază cu precădere caracterul unic al ceasurilor finisate manual, lucrate cu o atenție sporită pentru fiecare detaliu.

Brandul Patek Philippe se diferențiază prin exclusivitatea oferită, aducând pe piață o producție limitată de ceasuri de o complexitate aparte.

Creând cu măiestrie ceasuri de colecție, acest brand este considerat ca fiind pe podiumul industriei, având în vedere istoria, atenția la detalii și invențiile patentate. 

În 1976 a introdus pe piața ceasurilor de lux colecția Nautilus. Forma distinctă a ceasului atrage atenția, întrucât rama nu este nici rotundă, nici dreptunghiulară, ci este un octogon ale cărui laturi sunt curbate. 

Complexitatea mecanismelor face din colecția de ceasuri Patek Philippe una cu adevărat deosebită, destinată celor care apreciază tehnica tradițională, dar se bucură totodată de inovațiile contemporane.  Astfel, mulți colecționari  din întreaga lume își doresc cel puțin o piesă a acestui brand. 

Design avangardist și inovație de ultim moment – acestea sunt atributele de bază ce definesc ceasurile de lux ale brandului Richard Mille, încă din 2001.

Performanța înaltă și aspectul special, diferit de al altor mărci similare, aduc în atenția iubitorului de ceasuri o meticulozitate deosebită și utilizarea tehnologiei avansate în execuție.

Renumite pentru durabilitatea lor, ceasurile Richard Mille sunt apreciate de nonconformiștii din întreaga lume. Fiind foarte rezistente la șocuri, ambasadorii brandului sunt sportivi de performanță din întreaga lume, printre care putem enumera Rafael Nadal - marele jucător de tenis și Bubba Watson - jucător de golf profesionist.

Datorită producției limitate, unele modele ale brandului se găsesc foarte greu, ele fiind căutate și râvnite de către colecționari.

Poziționându-se ca fiind cel mai vechi brand de ceasuri cu o istorie continuă încă din 1755, Vacheron Constantin formează alături de Audemars Piguet și Patek Phillipe, “Holy Trinity” a ceasurilor de lux.

Caracterizate de o linie fină și rafinată a designului, piesele din această colecție conferă un aer sofisticat celui care îl poartă, datorită eleganței atemporale ce definește acest brand.

Filosofia acestei mărci cu tradiție este să reușească să satisfacă gusturile celor pasionați și să le împlinească așteptările cunoscătorilor acestui domeniu, fiind recunoscută pentru invenții și atenția deosebită la detalii.

Printre personalitățile care au purtat piese ale acestui brand se numără Napoleon Bonaparte, Regina Maria a României și fostul președinte al Statelor Unite - Harry Truman.

Încă din 1847 brandul Cartier definește lumea ceasurilor de lux prin eleganța și rafinamentul tipic franțuzesc.  Printr-o estetică unică, piesele de colecție ale acestei mărci reușesc să transcendă timpul și să fie de actualitate prin deschiderea către inovația continuă.

Istoria ne spune că acest brand este apreciat atât de către staruri și celebrități, dar și de către însuși familiile regale, accentuând astfel caracterul deosebit al clasicului și poziționarea sa ca și brand cunoscut la nivel mondial. 

Modele iconice precum Tank, Panthère sau Santos, născute din măiestria creatorilor reprezintă cu certitudine o carte de vizită pentru brandul Cartier. 

Watch

5 motive pentru care eviți vânzarea ceasului tău

Nu știi către cine să te îndrepți
Nu ai siguranța unei oferte corecte
Nu ești încă decis dacă să vinzi și ai nevoie de consultanță
Nu ai găsit un partener profesionist pentru acest proces

Programează-te prin formular

De ce să alegi EraVault pentru a-ți achiziționa ceasul tău de lux?

Experiență de cumpărare exclusivistă

Fiecare client este valoros și prețuim timpul lui și al nostru, așa că tratăm cu respect și valorificăm persoanele interesate de o astfel de achiziție de lux. Astfel, discuțiile și consultanța pe care le oferim au loc doar în urma unei programări prealabile. În acest mod poți fi sigur că odată ce am stabilit o întâlnire, întreaga atenție a specialistului nostru este îndreptată către a identifica împreună cu tine cele mai bune variante și oferte în ceea ce privește achiziția ceasului tău de lux.

Locație deosebită

Pentru că noi considerăm că tranzacționarea ceasurilor de lux este o activitate ce necesită un grad ridicat de profesionalism, am decis să nu avem un birou stradal. Astfel, dorim să-ți punem la dispoziție un mediu plăcut și să-ți asigurăm cadrul ideal pentru a purta discuții de calitate, activitatea noastră desfășurându-se în întregime într-o clădire de birouri, un spațiu special amenajat pentru confortul tău în calitate de client.

Consultanță personalizată

Înainte de a-ți prezenta ceasul și prețul său, vei avea parte de o consultanță de specialitate cu un expert din domeniul ceasurilor de lux. 
Astfel, te susținem în a lua cea mai bună decizie privind ceasul pe care dorești să-l achiziționezi, pentru a ne asigura că totul decurge conform valorilor și dorințelor tale.  
Totodată, vei avea parte de un cadru agreabil al discuției precum și de respectarea confidențialității ce se impune.

Profesionalism de la A la Z

De la primul contact cu tine și până la momentul în care ne achiți contravaloarea ceasului cumpărat, te asigurăm că totul va fi la cel mai înalt nivel de profesionalism.
Însăși decizia noastră de a comercializa doar ceasurile ce dețin documentația originală de proveniență, ne determină să lucrăm doar la standarde înalte și să-ți punem la dispoziție servicii excelente de consultanță, evaluare a nevoilor, prezentarea produselor și vânzare.

Parteneriat de încredere

Cu siguranță atunci când decizi să investești într-un ceas și să-l adaugi colecției tale nu îți dorești să ai de-a face cu amatori în această industrie sau să stai de vorbă cu oameni care nu îți înțeleg cu adevărat nevoile și preferințele.
Tocmai din acest motiv, la EraVault îți garantăm prin toate cele de mai sus că ne asumăm un nivel maxim de integritate și corectitudine în verificarea ofertei, astfel încât tu să simți cu adevărat siguranța încheieri unui parteneriat de încredere.

Completează chiar acum formularul de contact

Completează acum
Watch

Cine sunt clienții noștri?

Persoane care dețin ceasuri de lux și doresc să le valorifice prin vânzare.

De ce să-ți cumperi un ceas de lux?

Motivele pot fi diverse și desigur diferite pentru fiecare dintre clienții care apelează la serviciile noastre.

Cele mai întâlnite fiind:

 • Pasiunea pentru ceasuri și dorința de a adăuga la colecție o nouă piesă
 • Apropierea unui eveniment important precum căsătorie, achiziția unei case, aniversare, absolvire și pensionare și dorința de a-l marca printr-o piesă deosebită 
 • Surprinderea plăcută a unei persoane dragi cu un ceas deosebit, știind ce preferințe și gusturi are
 • Ce spun cei care au ales să colaboreze cu noi?

  A fost o plăcere absolută să lucrez cu EraVault. Mi-au fost de ajutor în găsirea și aprovizionarea ceasurilor pe care le căutam (Sky-Dweller și Submariner). Și-au afișat cunoștințele și pasiunea pentru ceasuri atât în ceea ce privește investițiile, cât și aspectele sentimentale ale deținerii unui ceas de lux, pentru a mă ajuta să iau decizia corectă pentru mine. În general, experiența oferită clienților a fost mult mai mult decât mă așteptam. Recomand cu căldură dacă sunteți în căutarea unui dealer care este implicat în process.

  Christian

  ★★★★★

  Foarte multimit de pret si de cum a decurs vanzarea recommend. Pretul chiar foarte ok cu cutie si actul de proveninta si ei ofera 1 an garantie la toate ceasurile vandute

  Catalin-Nicusor

  ★★★★★

  Colaborare impecabila! Eravault au reusit sa imi gaseaseca si sa imi livreze foarte repede un ceas destul de greu de gasit, mai ales nou, full box and papers..

  Razvan

  ★★★★★

  Fiabil, am cumpărat un Rolex milgauss Z-blue și cel mai important lucru pentru mine a fost că am primit ajutor 100% la achiziție în termeni de argumente solide pentru a cumpăra milgauss. Eram 80% sigur că vreau milgauss înainte de aplicație sunați cu ei și după 1 oră de conversație mi-am dat seama că am nevoie și de cadranul negru milgauss :) strong bullet point! Investiție bună (ar putea fi întreruptă anul acesta)! Așa că vă mulțumesc băieți pentru procesul și creșterea de cunoștințe pe care am primit-o de la voi! Salutări

  Robert

  ★★★★★

  Eravault m-a ajutat să fac rost de un Omega Speedmaster Moonwatch! Servicii profesionale.

  Eduard

  ★★★★★

  Totul absolut perfect. Căutam un ceas foarte scump și un prieten mi-a sugerat această companie. Serviciul a fost perfect și au găsit ceasul pe care îl căutam. 

  Dustin

  ★★★★★

  Am avut o experiență fantastică la acest magazin de ceasuri! Biroul a fost elegant, locația convenabilă și personalul incredibil de util⌚👌

  Tudor

  ★★★★★

  Profesioniști buni și dealeri serioși. Poți avea încredere în ei 100%. A fost o plăcere să lucrez cu voi.

  UNIQUE TIMEPIECES

  ★★★★★

  Comunicare excelentă, muncă excelentă! Vă mulțumesc din nou!

  Nikola

  ★★★★★

  Experiență de cumpărături foarte bună! Vei găsi o echipă foarte pasionată! /p>

  Vlad

  ★★★★★

  O locatie de 5 stele si personalul foarte profesional.Ce a mai diversificata gama de ceasuri le puteti gasii doar aici. Multumesc guys 👍👍👍 La o colaborare cat mai lunga.

  Gabriel & Marian

  ★★★★★

  Experiență bună, vânzător de încredere! Mulțumesc încă o dată pentru ofertă și livrare rapidă.

  Meijn

  ★★★★★
  Watch


  Conform testimonialelor clienților noștri de mai sus, se poate observa că nu doar spunem că suntem profesioniști în oferirea serviciilor de achiziție ale ceasurilor de lux, dar și acționăm în consecință.

  Watch


  Locația, sediul biroul, modul în care ne tratăm clienții și expertiza de care dau dovadă consultanții noștri sunt foarte apreciate și sunt dovezi clare ale modului unic în care reușim să ne poziționăm pe piața de tranzacționare a ceasurilor de lux.

  Watch

  În plus, consultanța și evaluarea nevoilor exacte ale clienților sunt extrem de apreciate, expertiza profesioniștilor noștri fiindu-le folositoare în a cunoaște mai mult despre anumite modele de ceasuri și a decide în consecință.

  Ne dorim să oferim clienților siguranța că au luat cea mai bună decizie pentru ei.

  Programează și tu o discuție chiar acum și asigură-ți o experiență exclusivistă!

  Programează-te acum

  Colaborarea cu EraVault este pentru tine dacă

  ✓ Ai în plan achiziția unui ceas

  ✓ Îți dorești să fii tratat cu un grad ridicat de profesionalism

  ✓ Ai nevoie de consultanță personalizată

  ✓ Vrei respect și confidențialitate

  ✓ Îți dorești o achiziție la prețul corect

  Segmentul second-hand al pieţei de ceasurilor de lux va înregistra o creştere de 75% până în 2030, conform unui studiu realizat de firma de consultanţă Deloitte.

  Acest lucru se întâmplă datorită segmentului tânăr al cumpărătorilor care vor alimenta această tendinţă, celor tradiționali alăturându-se acum și cei din generația Generaţia Z şi Milenials, care vor tranzacționa astfel de bunuri cu o mai mare fluiditate.

  Cine suntem?

  Având în vedere tendințele, am lansat primul magazin EraVault, ca urmare a unei investiții de peste 250.000 de euro. Magazinul este situat pe Calea Floreasca, numărul 218.  

  Povestea noastră a început când pasiunea și serviciile excelente s-au întâlnit în timpul unei căutări pentru ceasul sport din oțel perfect.

  Conduși de principii similare și de simțul pentru interacțiunea personală cu clientul, am decis să colaborăm pentru a aduce o valoare mai mare clienților noștri.

  Serviciul nostru online a luat naștere organic din nevoia de a aborda nevoile și dorințele oamenilor în continuă schimbare și în continuă evoluție.

  Pentru a vă selecta piesa preferată, vă invităm să rezervați o întâlnire în boutique-ul nostru și să vă pregătiți pentru o pauză din experiența tiparului.

  Și dacă experiența digitală este modul tău de a face lucrurile, poți oricând să accesezi site-ul nostru web și să faci cumpărături online pentru piesa perfectă.

  Așadar, dacă vrei să-ți vinzi ceasul de lux în siguranță și fără riscuri, programează chiar acum o discuție

  Programează acum
  "Un ceas poate spune atât de multe despre tine. Îți poate exprima personalitatea, stilul de viață și gusturile." - Garrett James
  Watch

  Singurul lucru care ne determină unicitatea este constituit de deciziile noastre, prin ele ne creăm viitorul. Și tu poți alege să-ți valorifici ceasul de lux alături de echipa noastră de experți pasionați de acest domeniu de nișă.

  Ce rost are să te expui unor riscuri inutile, când împreună cu noi poți avea parte de o experiență așa cum meriți?

  Beneficiile colaborării cu EraVault

  ✓ Ai parte de servicii premium

  ✓ Profesionalism și respect față de tine

  ✓ Îți oferim consultanță personalizată

  ✓ Îți putem comanda ceasul visat și ajunge în câteva zile

  ✓ Vom purta discuția într-un sediu elegant

  ✓ Vei primi o cotație de preț corectă pentru achiziția ceasului dorit

  ✓ Primești garanție valabilă 1 an la orice achiziție

  ✓ Siguranța unui ceas de lux autentic

  Completează formularul de contact

  Scroll To TopScroll To Top